Najnovšie recenzie zo sekcie Paralyzéry
- Kvalitny produkt
- Mal to byť paralyzátor so svietením. Svetlo nesvieti vôbec , paralyzátor nevyvíja el. oblúk, ako na priloženom zobrazení !!!
Je to "šmejd", nikomu neodporúčam. Vrátil som, s tým, že radšej prerobím poštovné, ako by som sa mal pozerať na vec, ktorá mi bude pripomínať aký som bol hlúpy, že som už druhý krát naletel tomu istému dodávateľovi (TV Produckts) na jeho reklamu !!!, keď predtým to bola skladacia vychádzková palička s osvetlením, ktoré sa pokazilo po krátkom používaní, oprave a ešte kratšom používaní...
- indikátor nabíjania
- nízka hmotnosť
- dobre pasuje do ruky - ergonomický tvar a pogumovaný povrch
- možné nabíjanie cez USB port
- puzdro
- na voľne pobehujúceho psa, ktorý už raz pohryzol nášho psa stačilo iba z diaľky použiť výboj bez kontaktu a okamžite utiekol
- vcas dodanie
dobré držanie, dobré a prehľadné ovládanie, vysoká výkonnosť.
Bývam na samote a toto je pre mňa vlastne OCHRANA...navštívili nás v zime vlci a ked som ,,zaprskala,,týmto paralyzérom -tak ušli. Dokonca som ho musela použiť pri útoku zlodeja...som staršia ,mám operované kolená -nuž som si pomohla. Odporúčam! Nieje to drahé a pomohlo to!!!! Neviem čo by sa stalo,ked na mňa ten zlodej zaútočil...takto som sa dokázala ubrániť!
- Super
Produkt plní požadované očakávania. Puzdro je však zlé, je zhotovené zrejme z prestarnutého meteriálu!
Zatiaľ všetko ok. Cena a kvalita ok. Odporúčam
- Praktické svietidlo s paralyzátorom za výhodnú cenu
Komplikované zakladanie batérie
Funguje ako má...
- pomer cena/vykon
TMN Paralyzér s baterkou ZZ-8810 ZOOM
Pridané: 29. januára 2024
(naposledy upravené 29. januára 2024)
Zakúpený v MEGA-TOYS.sk
- nemá indikátor nabitia batérie.
neodskušany.
Vyrobok dobry, plne funkcny, bohuzial sa po par dnoch pokazil zadny spinac , nekvalitny material.
- Množstvo funkcií.
Vyskúšal som ....funguje super bez problémov....tovar plní svoju funkčnosť slušne - je potrebné opatrne zaobchádzanie .
- ma svoj ucel
Zobrazujem 21 - 40 zo 332 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...17 Ďalšie »