Najnovšie recenzie zo sekcie Paralyzéry
Podla mna najlepsia varianta v pomere cena / kvalita / vykon. Telo je celkom pevne, relativne lahle a pohodlne na drzanie. Tlacitko na zapinanie baterky je podla mna male a treba si zvyknut silnejsie zatlacit, a spustac / tlacitko paralyzera je trosku volne, cas ukaze ci vydrzi. Svietivost staci, aj funkcia stroboskopu je sikovna.
Celkova spokojnost oproti klasickemu typu je vyssia.
Plusy : dobrá svietivosť,dosvit,hmotnosť,paralyzer, komunikácia s obchodom aj doručenie tovaru- rýchle a bez poškodenia.
Mínusy: kužeľ mal na závite kúsok zvyšného odliatku , ktorý trebalo mechanicky odstrániť aby sa kužeľ dal nasrobovat na baterku.
Spolahlivy a prakticky produkt, jednoduchy na obsluhu. Odporucam.
- rozmery
- parametre
dobry pomer cena-vykon
- Nezaberá veľa miesta
- Má poistku proti zneužitiu
- Poslúži aj ako baterka
- Pri skúšaní sa putko na poistke odtrhlo (bolo by fajn, keby bola šnúrka hrubšia, aby odolala pri vythrnutí napr. počas súboja).
- Fungovalo aj svetlo aj paralizer. Ci ma taky vykon ako ma mat neviem posudit. Som laik
- zatial nic
- Malá výkonná baterka, ktorá poteší a hlavne pomôže v každej situácii.
- Nenašiel som
Skvelý v tme,ďaleko dosvieti a oceňujem farebný kužeľ pri náhodnej poruche auta v noci.
- Spľňa to, čo od tohoto výrobku očakávam
Nevýhody zatiaľ žiadne
Dobrý
- výhoda
výhoda
S výrobkom som bol spokojný síce som ho musel reklamovat pre znizenie svietivosti led ale ako s paralyzérom bez problemu. Pri reklamacii som zaroven žiadal aj o výmenu za 8810zoom a obchod mojej žiadosti vyhovel začo im dakujem.
zatiaľ pri skúške pracuje paralyzér spoľahlivo, ináč nepoužitý. ako svetlo-baterka perfektný. možno trochu objemnejší, ale to je odvodené z výkonu.
- 3 funkcie svetla
- žiadna
splnil moju predstavu
- Vyzerá veľmi dobre a myslím si, že aj splní svoj účel.
- Mohol by mať aj menšie rozmery.
Doporučujem zakúpiť tento produkt.
- lahka dobra svietivost plus paralizer
ano odporucal dobra pre osobnu ochranu.
Zobrazujem 201 - 220 zo 332 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...17 Ďalšie »